Maandmenu & Kerstmenu


Ontdek onze menu’s


De dagverse bereide gerechten zijn steeds af te halen in de winkel.

Onze gerechten kan u ook HIER bestellen en laten leveren bij u thuis.

MENU afhaal KERTMIS 2020

MENU KERSTAVOND – 55.00 € PP DOND 24/12

HAPJES

gerookte paling YOGHURT MET lemoen (k)

cOUSCOUS met lam en aubergine salie (w)

schelvishaasje putanesca parmesan (w)

°

VOORGERECHT KOUD

ASPIC VAN BAARS EN GRAVLAKS SCHOTSE ZALM

TUINKRUIDEN COULIS

°

HOOFDGERECHT

PARELHOENSUPREME ‘FARCI’ WINTERGARNITUUR

WILDE CHAMPIGNONSAUS WITLOOF

AARDAPPEL GROENTENGRATIN

°

DESSERT

CHOCOLADE PARFAIT

MASCARPONE

NOUGATINE

MENU AFHAAL NIEUWJAAR 2021

MENU OUDEJAARSAVOND 65.00 € PP DOND 31/12

HAPJES

ZALM GORGONZOLA DILLE EN GRANOLA (K)

SINT JACOBS MET BUTTERNUT BOTERCREME BIESLOOK (W)

FREGOLA MET ‘PULLED PORK’ ROSSINI (W)

°

VOORGERECHT KOUD

DARIOOL VAN KABELJAUW VENKELKONFIJT

MISO MET GRIJZE GARNAAL

°

HOOFDGERECHT

HAASJE VAN HERT WILDSAUS

SELDERPUREE PEERTJE RODE WIJN

AARDAPPEL GROENTENGRATIN

°

DESSERT

BAVAROIS VANILLE BOURBON

CRÈME ITALIENNE

CARAMEL

MENU DAGSCHOTELS DECEMBER 2020

DAGSCHOTELS 8.00 € PORTIE

WE SUGGESTIE 9.00 € PORTIE

Alle gerechten zijn verpakt met houdbaarheidsdatum.

De gekoelde gerechten kan U opwarmen in microgolf of oven.

WEEK 50

Maandag 07/12

Ovenschotel parmentier bloemkool Aardappelpuree

Dinsdag 08/12

Vleesbrood sjalottensaus Aardappelen wortelschijfjes

Woensdag 09/12

Gekruide Kippebout id oven Gemengde rijst & groenten

Donderdag 10/12

Filetgebraad graanmosterdsaus Aardappelwedge groentenmix

Vrijdag 11/12

Haasje van Noordzeevis bieslooksaus Puree en Courgette

WE suggestie

Beenhammetje mosterd Groentjes en kriel

WEEK 51

Maandag 14/12

Zweedse balletjes pomme duchesse Appelmoes

Dinsdag 15/12

Gevulde cordon bleu Bloemkool en aardappelen

Woensdag 16/12

Balletjes in tomatensausErwten Puree

Donderdag 17/12

Rundsstoverij met appelmoes Aardappelen

Vrijdag 18/12

Gebakken baarsfilet bieslook Puree en prei

WE suggestie

Visserspannetje met tongrolletjes en koolvis Courgette roomsaus en puree

WEEK 52

Maandag 21/12

Vleesbrood met krieken Aardappelpuree

Dinsdag 22/12

Kippefilet Thaische wijzeRijst en wokgroenten

Woensdag 23/12

Witloofrolletjes met hesp kaassaus Aardappelpuree

Donderdag 24/12

KERSTAVOND MENU OP BESTELLING

Vrijdag 25/12

KERSTDAG GESLOTEN

WEEK 53

Maandag 28/12

Vol au vent kip champignons Puree

Dinsdag 29/12

Vleesbrood bruine jus Groentenmix Aardappelen

Woensdag 30/12

Haasje van koolvis botersausje Broccoli Puree

Donderdag 31/12

OUDEJAARSAVOND MENU OP BESTELLING

Vrijdag 01/01

NIEUWJAARSDAG GESLOTEN

Afhaal              maenhoustraat 64 sint martens latem      8.00 € per portie OPEN VAN MA TM VRIJ 8.30 U – 18.00 U WOE NM GESLOTEN

Levering           Ma & don + 1.00 € / per schotel – vanaf 4 stk + 2.00 € / pakket

Bestellingen       00 32 (9) 282 50 15      MAIL Traiteur.vincent@telenet.be             WEBSHOP WWW.TRAITEUR-VINCENT.BE

MENU DIVERSE GERECHTEN DECEMBER 2020

Gerechten op bestelling – prijs per portie € – btw inbegrepen

Witloofrolletjes ham en kaassaus puree8.50 
Kippenfilet in zoetzure saus met ananas en rijst9.50 
Balletjes in tomatensaus met erwtjes Puree8.50 
Beenhammetje met kriel boontjes mosterdsaus10.00 
Maccaroni met kaas en ham8.00 
Vleesbroodje met kriekensaus en puree8.50 
Spaghetti bolognaise kaas7.00 
Kalkoenmedaillon archiduc appelmoes aardapp9.00 
Rundstong madeirasaus en champignons Puree12.50 
Kabeljauwhaasje prei courgette puree17.50 
Zalmfilet met hollandaise spinazie en puree14.50 
Vol au vent met kip en puree9.00 
Rundstoverij appelmoes aardappelen10.00 
Vegetarische schotel groentenwok9.00 
Vleesbroodje met rode kool krielaardappel9.00 
Penne pasta met scampi en prei curry9.50 
lasagne maison gebakken courgette8.00 
Ragout van hert groentjes en gratin18.50 
Fazant fine champagne witloof parijse aardappelen22.00 
Bouillabaise van verse vis met courgette en prei kriel23.00 
Parelhoen met wilde champignons witloof gratin18.00 
Halve Kreeft belle vue cocktail en salade26.00 
Halve Kreeft a l’armoricaine gebakken oesterzwam28.50 
Haasje van hert wildsaus peertje gratin27.50 
Tomatensoep balletjes 1 ltr5.00 
Preisoep 1 ltr4.50 
Kervelsoep 1 ltr4.50 
Champignonroomsoep 1ltr5.00 
Gemengde groenten 1 ltr4.50 
pompoen Pastinaak veloute  1 ltr7.00 
kreeftenbisque 1 ltr10.50 
Consommé van rund groentenbrunoise 1 ltr8.00 

BOVENSTAANDE GERECHTEN BESCHIKBAAR OP BESTELLING IN DECEMBER

Alle op te warmen gerechten zijn hygiënisch verpakt met houdbaarheidsdatum

pdf van deze menu’s zie onderaan pagina

Menu Dagschotels

Openingstijden

Ma – Vrij : 8.30 – 18.00
Woe nam , Zat & Zon gesloten

Locatie

Maenhoutstraat 64
9830 Sint-Martens-Latem